Technologie

Thermalution ® bevat een niet-metaalhoudende verwarmingstechnology, genaamd ThermalTek ®, die warmte genereert en het lichaam effectief verwarmt. Thermalution is niet alleen geschikt voor alle soorten van outdoor activiteiten zoals wandelen, vissen, skiën, enz. Het is nu ook beschikbaar voor watersport activiteiten, zoals duiken, surfen, zwemmen en kajakken. Thermalution ® is de oplossing tegen onderkoeling.

ThermalTek ® Technologie

ThermalTek ® verwarmingstechnologie is gepatenteerd en uitgevonden door Petatech ® Int'l Co, Ltd. Deze technologie is de eerste niet-metaalhoudende verwarmingstechnologie in de wereld, die wordt gebruikt voor consumenten producten. De ThermalTek ® technologie is gemaakt van niet-metalhoudende materialen. Voordelen die deze materialen hebben zijn: eenvoudige energietoevoer, duurzaam, flexibel en wasbaar. Petatech ® waren pioniers in deze industrie en hebben met succes verwarmde onderkleding ontwikkeld voor outdoor, watersport en medische zorg doeleinden.

De ThermalTek ® heeft de volgende kenmerken

- Niet-metaalhoudende voordelen - Licht, duurzaam, veilig, stabiel, sterk, buigbaar, flexibel en wasbaar - Eenvoudig voeding door wisselspanning en gelijkstroom - Hoge efficiency van de hitteoverdracht met een laag stroomverbruik - Lage elektromagnetische storing - Therapeutische Far Infra Red licht

Wat is Far Infra Red (FIR)

Far Infra Red licht is een spectrum van natuurlijk zonlicht met een golflengte van 4 - 1000 micron. Het is onzichtbaar voor het menselijk oog. NASA verklaart dat FIR, met een golflengte tussen 6 - 14 micron, in staat is om diep door te dringen in het menselijk lichaam waar de lichaamstemperatuur langzaam wordt verhoogd door het genereren van resonantie. Het verbetert de circulatie, zorgt voor warmte en versnelt de stofwisseling. Testen van Thermalution producten, uitgevoerd door de Chung-Shan Instituut voor Wetenschap en Technologie, tonen aan dat alle producten het gewenste therapeutische FIR, met golflengte tussen 6 tot 14 micron, genereren.