Over Thermalution

De Technologie

Thermalution® maakt gebruik van de meest vooruitlopende materialen met een goed afgestemd design in combinatie met het  ThermalTek® niet metalen warmte draad technologie die de warmte genereerd en afgeeft aan de lichaamscirculatie.

Mode + Functionaliteit = Thermalution®
Thermalution “outdoor” is geschikt voor alle soorten outdoor activiteiten zoals wandelen, vissen, skiën enzovoort. De Thermalution “watersport” serie is bedoeld voor koud water activiteiten als surfen, duiken en kanoën.
Thermalution® is de onvervangbare oplossing voor alle koude omstandigheden.

Onze creaties zijn een unieke mix van de meest vooruitlopende technologische ontwikkelingen met de nieuwste up-to-date mode ontwerpen.

De ThermalTek® technologie
ThermalTek® verwarmingsdraad, uitgevonden en gepatenteerd door Petatech® Int'l Co., Ltd., is het eerste niet metalen verwarmingsdraad in de wereld dat gebruikt wordt in consumenten producten.

Aangezien ThermalTek® verwarmingsdraad is gemaakt van niet metalen materiaal; hebben wij het voordeel van niet metalen eigenschappen. Dit zijn onder andere: Gemakkelijke stroom voorziening,  duurzaam, flexibel en wasbaar. Petatech® is de pionier in deze industrie omdat ze met succes draagbare warmte producten ontwikkelden voor zowel huiselijk gebruik, de gezondheidszorg, onderwater en outdoor activiteiten. .

ThermalTek® heeft de volgende kenmerken:
● Niet metalen eigenschappen.
● Licht, duurzaam, veilig, stabiel, sterk, buigbaar, draaibaar en wasbaar.
● Eenvoudige stroomvoorziening via gelijkstroom of wisselstroom.
● Hoge warmte afgifte en efficiënt door laag stroomverbruik.
● Lage elektromagnetische storing.
● Therapeutisch geproduceerd Far Infrarood licht.
 

F.I.R. Far Infrarood Licht
Far Infrarood (FIR) licht is een spectrum van natuurlijk zonlicht met een golflengte van 4 – 1000 micron. Het is onzichtbaar voor het menselijk oog.

De National Aeronautics and Space Administration (NASA) wees erop dat FIR met golflengte tussen 6 en 14 micron diep in het menselijk lichaam kan binnendringen, waardoor deze de lichaamstemperatuur voorzichtig kan verhogen en resonantie genereren. Het kan metabolisme versnellen, de circulatie verbeteren en deze van warmte voorzien.

Testen van Petatech® International Co., Ltd. producten, uitgevoerd door Chung-Shan Institute of Science and Technology, tonen aan dat alle producten van Petatech het gewenste therapeutische FIR met golflengte van 6-14 micron genereren.

De producten van Thermalution zijn gepattenteerd en CE gecertificeerd. Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling