Garantie

Bij Thermalution, zijn we toegewijd om onze klanten de beste producten en diensten te bieden. Alle producten worden verkocht met een fabrieksgarantie, tenzij anders vermeld. De fabrieksgarantie dekt:

1. Thermalution verwarmde onderkleding en bodywarmers (inclusief verwarmingselement, controller, lader, adapter en afstandsbediening) worden geleverd met een 12 maanden garantie vanaf de datum van aankoop. 

2. Thermalution accu's zijn een verbruiksartikel en hebben een beperktere garantie van 6 maanden vanaf de datum van aankoop.

 

Garantie GRATIS uitbreiden

Het is mogelijk om de garantieperiode gratis te verlengen. Dit doet u middels registratie van uw Thermalution product via het registratieformulier op deze website. U krijgt vervolgens 24 maanden garantie op de Thermalution verwarmde onderkleding en bodywarmers en 12 maanden op de Thermalution accu's. Hierbij geldt wel dat het online registratieformulier binnen 30 dagen na de aankoopdatum moet zijn ingestuurd.

 

Registratieformulier Garantie

De barcode is te vinden op de buitenkant van de doos and op de manual (PSD...). Het betreft 19 tekens.
Alleen cijfers invullen, geen spaties of - gebruiken. Bijvoorbeeld 0612345678
Gebruik geen spaties, bijvoorbeeld 2223GG
Wilt u toegevoegd worden op de mailinglijst om zo op de hoogte te blijven van nieuws en updates van Thermalution producten